Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jak jste přišel na zjišťování protilátek před očkováním na tetanus? Nic takového se v ČR běžně nedělá.

0 1
možnosti
PN

Ale dela se to. Pokud se doktorovi nechce, tak to netestuje. Ale mel by. Znama ted byla na dalsi tetanovce, ale jeji doktor ji nejdrive odebral krev na protilatky. Zjistil, ze jich ma dost a tetanovku ji nedal.

Jinak je vtipne, ze "protilatky se neuznavaji, protoze nic nedokazuji", a zaroven se ted dava treti davka, "protoze hladina protilatek klesa rychleji, nez se cekalo".

Hezky den.

0 0
možnosti
Foto

J43i33r15i 75B75i11l65i43n70a

30. 12. 2021 8:25

To je zase snuska hovadin z dezinformacnich webu. Hlavne ze se cely svet spiknul .... ;-D

0 0
možnosti
PN

Cist jak se zda umite, ale pochopit psany text je uz nad vase sily.

Kdo se podle vas spiknul nevim a je mi to jedno. Hezky den.

0 0
možnosti
OU
PN

Pane Konrad, ja ale vubec nenarikam, vcelku je mi dost veci i jedno a to predevsim v zemich, do kterym mi nic neni. Je to jejich vec a at si delaji, co chteji.

V podstate jsem to napsal kvuli tomu, ze take existuje skupina lidi, kam patrim i ja, ktera neni proti ockovani, pokud by se delalo stejne svedomite, jako treba ockovani proti tetanu. Tam se testuje mnozstvi protilatek a pokud jich mate dost, neockuje se. Plus vakciny proti tetanu prosly normalnim schvalovacim procesem a SUKL je odklepl :-) . Hezky den.

0 0
možnosti
RK

No prostě děláte v Číně a koho chleba jíte, toho píseň pějete. Nechte si do sebe nakulit třeba tunu sinovacu a pište o tom čínským kolegům do oběžníku.

1 0
možnosti
RK

Jinak některé body mají v celku logické vysvětlení (např. č.3), ale to chce vyndat hlavu ze zkumavky a jen se trochu zamyslet. S některými body se však dá souhlasit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1138x
Pracuji přes 4 roky na univerzitě v Xi'anu, ČLR. Kromě toho se snažím dělat nějaký sport a cestovat, jak po okolí Xi'anu, tak i trochu dále.

Seznam rubrik