Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hodně štěstí v tomto roce a jedna úvaha proti. Proč se nikdo z našich čínských kolegů ve farma firmě nechce bavit o Covidu a proč se nám připojují do tele konferencí nějací úředníci? Já za sebe nevidím mnoho možností a důvodů .

1 0
možnosti

Hodne stesti i vam.

Tezko rict. Cina zvolila jiny system a bohuzel az na Australii a Novy Zeland we k ni nikdo nepridal. Takze svym zpusobem je ted Cina na rozcesti, jeden den asi bude muset uvolnit karantenu pri priletu do Ciny a kdo vi, co se pak stane. Zatim tady az na vyjimky COVID vubec neni. Cina nasadila lockdown na zacatku a celou zemi od COVIDu vycistila. Jenomze diky COVIDu po svete se jim to sem porad vraci.

Mozna ze vasi kolegove v podstate s vami nemaji spolecnou rec, to tedy spekuluji. Ono se pak neni o cem bavit, tady COVID neni, ve zbytku sveta je.

86% cinanu ma dve davky vakciny, a mam pocit, ze uz se moc neockuje. Ono v podstate to moc nema cenu, pokud je Delta a ted Omikron a vakcina je vyvinuta pro puvodni variantu, nema cenu ji pouzivat. ale jak rikam, je to moje spekulace, ze v podstate neni, o cem se s vami bavit. kazdy z vas je v uplne jinem prostredi. Hezky den

0 0
možnosti

R^ a hodne zdravi v roce 2022

2 0
možnosti

Super blog! Karma a hodně zdraví v novém roce!R^

3 0
možnosti

Diky, vam take. Takhle vypraskane mi jeste nikdy zadny rok nezacal. At se vam dari.

1 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1138x
Pracuji přes 4 roky na univerzitě v Xi'anu, ČLR. Kromě toho se snažím dělat nějaký sport a cestovat, jak po okolí Xi'anu, tak i trochu dále.

Seznam rubrik