Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J91i46r11i 70K27o96u55k22l

5. 2. 2023 13:26

Čí chléb jíš, toho píseň zpívej.

Ale pane Neužil....

0 0
možnosti

Pane Koukl, zkuste si precist muj blog. Ten totiz vubec o tom, "koho pisen zpivat", neni. Jen vysvetleni pomoci cisel, co se tady v Cine stalo a v podstate stejnou politiku ml Novy Zeland a Australie. A jake to melo dusledky. Podstatne mene mrtvych s COVIDem zabranenim prvnich vln, aby prosli Cinou. A pak vahani s otevrenim v Cine. Australie a Novy Zeland otevreli drive a to same mohla udelat Cina a necekat na protesty, ktery pak proces urychlily. Hezky den.

0 0
možnosti

Naši (čeští) kazatelé kovidové apokalypsy by tedy s větou: "No a teď už také skončila fascinace s vakcinací, protože není lepší vakcinace než prodělání choroby, proti které chcete být imunní." rozhodně nesouhlasili. Prý je imunita získaná "pouze" proděláním nemoci slabší, než když po prodělání nemoci člověk proběhne ještě celým procesem x základních a x posilovacích očkování - tak to do obyvatel hustili jak o život. A značná část jim dodnes věří. :-P

1 0
možnosti

No to mate pravdu, stejne jako ti sami budou tvrdit, jak jsou vakciny proti COVIDu bezpecne, ale jen tak pro jistotu musite podepsat, ze veskere mozne vedlejsi ucinky jsou ciste vase vec. Kdyz pujdete na ockovani proti tetanu a dalsim "zavedenym" nemocen, nic nepodepisujete. A proc? Protoze si jsou vyrobci techto vakcin naramne jisti, ze jsou vakciny v poradku. A to same evidentne neplati, co se tyka vakcin proti COVIDu.

Imunita prodelanim nemoci neni slabsi, spis je to mantra podporovatelu Pfeizeru a Moderny, aby se tocily penize. O nicem jinem to neni. Plus je to cele pochybne, pokud vam ministerstvo Zdravotnicvi a jejich zamestnanci tvrdi, ze se maji nechat ockovat take tehotne zeny a deti do 15 roku. U tech prvnich je to nezodpovedne a nebezpecne, u tech druhych zbytecne a neexistuje na to zadna studie. Krome toho deti COVIDem prakticky vubec netrpi. Proste neco je shnileho ve state Danskem :-). Ale to jsme dost odbocili. Hezky den.

1 0
možnosti

V odstavci, který začíná "Takže zpět do Číny." plácáte naprosté nesmysly!

Čínské vedení na konci roku 2019 nedělalo vůbec nic, totéž na začátku roku 2020. Po jejich oslavách Nového roku se kvanta nemocných Číňanů rozletěly po celém světě. Teprve potom začaly tvrdé uzávěry čínských měst. Zeměkoule už byla nakažená.

I Austrálie. Sleduji na YT kanály lidí, kteří tam trvale žijí. Covid měli také, navzdory restrikcím.

Jak se mohl covid stále vracet do Číny z EU a USA, když byla tato země totálně uzavřena i pro vlastní obyvatele, kteří se v době vyhlášení lockdownu nacházeli v zahraničí? Pouze čínská propaganda!

Koukám i na YT kanál Pavla Dvořáka, ten popisuje život v Šanghaji za doby minulé a proč nakonec z tohoto města prchnul na čínský venkov. Velice doporučuji zhlédnutí! Digitální totalita!

Váš pohled na čínskou "úspěšnost" jejich uzávěr bude pravděpodobně silně zkreslený díky silně působící propagandě, pod kterou již léta žijete!

4 1
možnosti

Narozdil od vas nepotrebuji YT, abych videl, co se tady deje a videa Pavla Dvoraka znam. V mem blogu jsem napsal, ze byla implementace o lidech. U nas na univerzite to bylo v pohode, ale pak byli dalsi, co usoudili, ze ziskali moc a hodlali ji vyuzit.

Jinak my jsme meli lockdown kvuli Delta variante COVIDu, coz byla relativne klika, protoze to neni prilis nakazliva varianta. Prinesli to nejaci Pakistanci pres klimatizaci na letisti. Tedy to byl nejblizsi kontakt, o kterem se vedelo.

V Shanghaji to byla jina liga, protoze ti meli omikron a ten sice neni moc nebezpecny, ale zato je velmi nakazlivy. A v te dobe lide ziskali nakazu tak, ze stali ve fronte na PCR test pobliz nekoho nakazeneho. A bylo vymalovano.

Muj pohled je dany cisly, vas evidentne jen propagandou. Hezky den.

2 1
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1138x
Pracuji přes 4 roky na univerzitě v Xi'anu, ČLR. Kromě toho se snažím dělat nějaký sport a cestovat, jak po okolí Xi'anu, tak i trochu dále.

Seznam rubrik